Energie

Besparen op de energiekosten van uw school? Doe mee met inkoopcollectief Energie voor Scholen en ontvang 10-15 procent korting.

Energie voor Scholen is een initiatief van de ISBO en de andere profielorganisaties. Leden kopen samen energie in. Wel zo makkelijk, wel zo efficiënt. Als ISBO-lid profiteert u van korting op een grote kostenpost.

Dit inkoopvoordeel is toegankelijk voor alle scholen uit alle onderwijssectoren. Inmiddels zijn zo’n 6.000 schoolgebouwen aangesloten.

Bekijk het filmpje ‘De voordelen van Energie voor Scholen’”:

Zo kunt u Energie voor Scholen bereiken

Kijk voor meer informatie op Energievoorscholen.nl. Of neem contact op met Karin Michgels van Energie voor Scholen via
06-23 69 02 88 of michgels@hellemansconsultancy.nl.

Kantoorartikelen

Voordelig kantoorartikelen inkopen? Doe mee met het inkoopcollectief en ontvang tot wel 70 procent korting.

De ISBO heeft scherpe prijzen bedongen bij aanbieder van kantoorartikelen Lyreco. Hierdoor bespaart u als ISBO-lid tot 70 procent op de catalogusprijs voor het kernassortiment. Voor het totale assortiment uit de catalogus geldt een gemiddelde korting van 30 procent. Een gemiddelde school bespaart dankzij ons kantoorartikelencollectief tot zo’n 40 procent op de inkoop van kantoorartikelen.

Zo kunt u Schoolinkoop bereiken

Kijk voor meer informatie op Schoolinkoop.nl

Sanitaire producten

Besparen op de inkoop van sanitaire producenten?
Via Initial BV koopt u producten van goede kwaliteit tegen scherpe prijzen.

Als ISBO-lid koopt u sanitaire producten in tegen een scherpe prijs. Het gaat om dispensers als toiletrolhouders, handdrogers, zeepdispensers en luchtverfrissers. En om benodigheden als zeepflacons, papieren handdoekjes, katoenrollen, inhoud van luchtverfrissers en toiletpapier.

Zo kunt u besparen op sanitaire producten

Kijk voor meer informatie op Schoolinkoop.nl

Afvalverwerking

Uw schoolafval duurzaam laten verwerken? Via het inkoopcollectief duurzame afvalverwerking kunnen ISBO-leden deelnemen aan de collectieve aanbesteding.

De duurzame afvalverwerking is professioneel ingekocht middels een Europese aanbesteding. Bij deelname aan het collectief begeleidt Schoolinkoop de implementatie van de dienstverlening. Daarna zorgen wij voor volledige ontzorging door het contract voor u te managen. Dankzij de collectiviteit en de Europese aanbesteding zij net zeer scherpe prijzen bedongen voor alle mogelijke afvalstromen. Schoolinkoop kan op basis van uw huidige situatie berekenen wat deelname aan dit collectief u oplevert.

Zo kunt u Schoolinkoop bereiken

Kijk voor meer informatie op Schoolinkoop.nl